Management Trainee M/F
Fulltime

Als Management Trainee word je binnen Jeffcommerce opgeleid om na 2 jaar invulling te geven aan een functie op managementniveau. Je hebt reeds enkele jaren ervaring opgedaan in een commerciële functie en bent toe aan een volgende stap in jouw carrière. Of je bent net afgestuurd in een commerciële opleiding en hebt hoge ambities als starter op de arbeidsmarkt.

Je wordt gekoppeld aan een coach, die je gedurende het hele traject begeleidt. Je maakt onderdeel uit van de desbetreffende afdeling die van toepassing is op jouw traject. Je wordt naast de reguliere werkzaamheden betrokken bij projecten, zodat je het bedrijf en je collega’s via elke afdeling leert kennen. Binnen de reguliere werkzaamheden wordt er van je verwacht dat je verbeteringen aandraagt en voor de projecten verwachten we een hands-on en planmatige medewerking.
Wij hebben de volgende trainee posities:

Sales
De afdeling Sales verzorgt het volledige verkoopproces, van order tot levering aan onze klanten en is verantwoordelijk voor het behalen van de commerciële targets op gebied van sales (B2B en E-commerce). Je start als sales representative en bent verantwoordelijk voor jouw accounts. Je draagt zorg voor de promotie en de verkoop van onze producten.

Brand specialist
Je start op de afdeling inkoop als Purchase Administrator en groeit vervolgens door in de functie Buyer. Als Buyer leer je het volledige inkoop- en verkoopproces binnen de organisatie. Het uiteindelijke doel is om Brand Specialist te worden. Als Brand Specialist help je merken met hun sales en marketing bij E-commerce partijen of platformen, zoals Amazon of bol.com.


Trainee Operations & data-management Je bent een spin-in-het-web in de organisatie, je coördineert alle orderstromen in onze business units, zowel lokaal, internationaal als tussen de verschillende afdelingen. Daarnaast coördineer je de verschillende afdelingen en stakeholders, zowel intern als extern. Bijvoorbeeld zoals logistiek, data-management en Supply chain management. Je bent stressbestendig en maakt optimalisatieslagen.

Ben jij de perfecte match met deze functie?
Je communiceert dagelijks met verschillende stakeholders; als teamplayer neem je deel aan de wekelijkse teammeeting waarin resultaten en doelen worden besproken met je directe collega’s.
Je bent gedreven om zowel individueel als met je collega’s je targets te behalen en haalt een kick uit het overtreffen van de targets; Je bent proactief op zoek naar nieuwe commerciële mogelijkheden voor jouw afdeling.
Je bent in staat om overzicht te houden en te bewaken en op deze manier je doelen te behalen. Je deelt kennis met het team om tot verbeteringen van processen te komen. Je bent op de hoogte van de effecten van je werkzaamheden en het belang ervan, waarbij je de baten en lasten goed kan afwegen. Je bent in staat desgevraagd een heldere statusupdate te geven van je planning en weet afwijkingen tijdig te communiceren.

Dit vragen wij van jou:

 • Je hebt (recent) een opleiding op HBO of WO niveau afgerond in commerciële richting;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal, in woord en geschrift; 
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
 • Je hebt een goede beheersing van MS Office applicaties, Excel kennis is een vereiste;
 • Je bent proactief, creatief, stressbestendig en je kan goed zelfstandig werken; 
 • Je hebt het vermogen om snel te kunnen schakelen in een soms hectische en dynamische werkomgeving;
 • Je brengt enthousiasme en energie.
 • MBO+ werk- en denkniveau met minimaal vijf jaar ervaring in een vergelijkbare functie gericht op inkoop en in de B2B branche;

Dit bieden wij jou:

 • Een afwisselende fulltime functie met volop uitdagingen en ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke doorgroeimogelijkheden;
 • Een dynamische en uitdagende werkomgeving;
 • Een baan op managementniveau na 2 jaar traineeship met minimumsalaris van €3.250,-;
 • Een jong, energiek en gezellig team;
 • Een marktconform startsalaris;
 • Een actieve personeelsvereniging.

Herken je jezelf in deze vacature en kan jij je vinden in de cultuur van Jeffcommerce? Dan gaan we graag een gesprek met je aan om het bedrijf en de functie verder toe te lichten. 


Get in Touch