Sales Representative M/F
Fulltime

Hou je er van om mensen blij te maken met oplossingen waar ze écht wat aan hebben en heb je de ambitie en drive om succesvol te worden in sales? Werk jij georganiseerd en krijg je er een kick van om je goed staande te houden in een dynamische omgeving? Hou je van vrijheid, zelfstandigheid en hard werken om een zo hoog mogelijk marktaandeel en omzetgroei te realiseren? Lees dan snel verder!

De afdeling Sales bestaat uit 3FTE binnen onze organisatie. De afdeling verzorgt het volledige verkoopproces, van order tot levering aan onze klanten en is verantwoordelijk voor het behalen van de commerciële targets op gebied van sales (B2B en E-commerce). Je bent als sales representative verantwoordelijk voor jouw accounts. Je draagt zorg voor de promotie en de verkoop van onze producten. Tevens weet je bestaande en nieuwe relaties te enthousiasmeren voor ons eigen ontwikkeld E-commerce platform. Je maakt proactief rapportages voor de Sales Manager en directie. De afdeling wordt ondersteund door de afdeling Sales Support en staat nauw in verbinding met de afdelingen Warehouse en Finance.

Ben jij de perfecte match?

Dan heb je een passie voor E-commerce en marketing;
Je verbindt bestaande en nieuwe accounts met ons E-commerce platform. Je boekt commerciële successen en signaleert interessante marktontwikkelingen. Heb je een lastige situatie waar je hulp bij nodig hebt? Je bespreekt het in de wekelijkse salesmeeting. Na de Salesmeeting staan alle neuzen weer dezelfde kant op, heb je inspiratie opgedaan voor marketing in de vorm van acties en mailings.

Dan ben je zelfstandig en proactief;
Je bent in staat om de eindverantwoordelijkheid op je te nemen voor de commerciële resultaten van jouw accounts. Je houdt overzicht en werkt planmatig. Je krijgt veel vrijheid en je bent daardoor in staat zelfstandig oplossingen te bedenken bij afwijkingen en bij uitzondering overleg te plegen met de Sales Manager.


Dan ben je communicatief sterk; Je zorgt voor de juiste informatievoorziening naar de juiste partij: Je communiceert via diverse media met je accounts, ben goed in staat de klantbehoefte in kaart te brengen. Gezien het groeiende internationale netwerk van accounts van Jeffcommerce, gaat Engels spreken en schrijven jou makkelijk af. Voor het benaderen van prospects word je ondersteund door diverse callagents.

Dit vragen wij van jou:

 • MBO+ werk- en denkniveau;
 • Je beschikt over zeer goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden, zowel in Nederlands als Engels;
 • Je bent enthousiast, positief ingesteld en denkt in kansen;
 • Je beschikt over een ondernemend karakter en commerciële gedrevenheid;
 • Je beschikt over doorzettingsvermogen, verkopen zit in je bloed en je streeft naar succes;
 • Ervaring met e-commerce en datafeed is een pre.

Dit bieden wij jou:

 • Een professioneel, ambitieus en succesvol team;
 • Een dynamische en uitdagende werkomgeving;
 • Werken binnen een team met veel ruimte voor eigen inbreng;
 • Diversiteit in productgroepen (oa. games, toys, sport);
 • Opleidingen om jezelf te blijven ontwikkelen (bv. Timemanagement);
 • Een marktconform startsalaris;
 • Een actieve personeelsvereniging.

We hebben een open cultuur met korte lijnen en mogelijkheid tot inbreng van eigen ideeën. Met ongeveer 50 medewerkers ken je al je collega’s bij naam.

Herken je jezelf in deze vacature en kan jij je vinden in de cultuur van Jeffcommerce? Dan gaan we graag een gesprek met je aan om het bedrijf en de functie verder toe te lichten. 


Get in Touch